torsdag 18. februar 2010

Soverom underveis

Et av rommene som er under oppussing, er soverommet. Dette er det eneste rommet hvor jeg har gått litt drastisk til verks og valgt mørk farge på veggene. Det er hvite lister (underveis), hvite vinduer og dører, hvitt tak og derfor syntes jeg det kunne la seg gjøre.

Liker godt putene fra Gant, men er glad for at jeg ikke gikk for like mørke vegger som disse. Det hadde blitt i overkant, tror jeg.


Soverommet fungerer også som kontor, og den nye pultplata til Expedit funker fint. Far i huset har tatt seg til rette med stol også, men den tilhører eldstejenta i naborommet og bør returneres. Vi har en Eames-stol i ensom majestet i spisesua; den er vel vass nok?



Til morsdagen fikk jeg dette flotte hjertet fra Husfliden, og det kan henges på mange steder. Foreløpig har det fått plass i vinduet på soverommet. Sammen med LOVE i hylla blir det mye kjærlige tanker...

onsdag 17. februar 2010

Dagens høydepunkt

Nå har jeg lagt opp til at dette først og fremst skal være en interiørblogg som skal handle om hvordan det nygamle huset vårt er og blir, men i dag kom Elle i posten, og da følte jeg absolutt at det var på sin plass å vie moteverden litt oppmerksomhet også. Trendbibler skal man ikke kimse av, og det er fantastisk spennende å få dette første inntrykket av hva som er i vente for våren og sommeren. I år som i fjor var det Balmain som appellerte mest til meg, og det passer jo bra siden klærne deres er så rimelige og passer akkurat til min lærerlønn. Vel...



Alexander Wang kjører også kul stil



Og legg merke til sesongens flette - også kult.