mandag 18. juli 2011

Noras rom

Av de få rommene som var pusset opp fra før, var blant annet Nora sitt. Men hun er kravstor, minstefrøkna, og ønsket seg nytt F R E S H T rom til 10-årsdagen. Så da ble det det, da.

Tre vegger ble eggehvite (som er husets gjennomgående farge), men så ønsket hun veldig en brun vegg, og det ble muskatnøtt (som på tv-stua). Fin kombinasjon det, altså.

Bokstavene som ramlet inn til bursdagen, har fått bildelist fra IKEA, og bildet er rett og slett fra en motereportasje i Elle. Det ble ganske kult om jeg skal si det selv. En god ide, der altså ;-)


I steden for en stor Expedithylle har hun fått to deler med Bonde, fra Ikea den også. Nye kurver er fra Skeidar, og er ganske mye finere enn de gamle, røde i hardplast.
Nattbordslampen har hun tatt fra storesøster, siden den aldri ble brukt. Det samme gjelder godlukten som står den, som hun mente passet veldig godt på sitt rom. Steinene som ligger der har hun funnet i Tyrkia, og to av dem har form som hjerter. Så søtt.
Et helfigurspeil bør man ha, og det var stor stas med denne bursdagsgaven fra Fredrikstad. Litt jålete har man jo blitt etter hvert. Og verre skal det sikkert bli.
Det er noen detaljer til, men jeg har ikke tatt bilde av de enda. Får heller komme sterkere og bedre forberedt tilbake, om litt.