onsdag 10. mars 2010

Voila!

Garderobeskap på plass, og innredning underveis. Vi valgte å gå for Stolmen fra IKEA, (innredningen altså) da vi allerede hadde noen deler, men helt i mål kom vi ikke. Litt av hvert som var utsolgt, dessverre. Men skoene kunne fra og med i går kveld få plass i skapet, og bare det er deilig. Elfa-kurver kommer på torsdag, og skal gå fra gulv til tak på den høyre siden.
 Lampa fra Ikea er for så vidt litt kul, synes jeg, men plasseringen ble litt tvilsom nå som skapet kom opp. Får vurdere å gjøre noe med det.
 "Teppet" fra Pappelina er helt supert (kjøpt på Kreativ interiør), og det kan brukes begge veier, noe som er veldig bra. Vaskes i maskina og vips - like fint. Er du nysgjerrig kan du sjekke ut nettsiden deres http://www.pappelina.com

 Riktig nok veldig kjedelig utvalg med sko, men dette blir bra. En skohylle til, garderobestang og hylle skal inn på venstre side, kurvhyller kommer på motsatt side.

1 kommentar:

  1. Hei Kristin!
    Digger gulvteppet i gangen. De har et kjempe utvalg på peopleanddesign.no også. Bare så fine.... Rett inn på ønskelisten min...

    SvarSlett