lørdag 20. mars 2010

Kjøkken nede for telling

I dag har store deler av kjøkkenet gått fløyten. Det vil si, det er demontert med omhu og skal bli hyttekjøkken et eller annet sted i Midt-Norge. Gjenbruk er bra!Jeg skjønner at det er interessant å se før- og etterbilder; derfor presenterer jeg herved:
Oi oi oi. Dette ødelegger jo hele bloggen. Men sånn er det altså stelt. Grønt belegg, røde fliser, gule vegger og en ukjent tresort i innredningen. Ikke bra, med andre ord. Gleder meg til påsken er over og nytt kjøkken på plass.

3 kommentarer:

  1. Her kan det jo bare gå EN vei, Kristin...f-r-e-m-o-v-e-r! Jeg er spent på resultatet!
    Forresten, når har du tenkt å fortelle lillesøs at du har blogg????:):)

    SvarSlett
  2. Hehe, tenk de som ser på bloggen din for første gang..Tenker de får seg en overraskelse før de skjønner at det er FØRbilder:-)) Takk for igår, så kjekt med litt interiørprat innimellom kastene:-))

    SvarSlett
  3. Lillesøster er herved informert om blogg, Marie. Jeg er ikke bortskjemt med kjøkken, så det blir veldig fantastisk med splitter nytt! Men nå er det huskestue, for å si det mildt. Alle kjøkkenremedier i eksker i kjelleren, bortsett fra det aller mest nødvendige som er på spisestua. Tror vi må sjekke ut av Waalersgate om noen dager. Dette blir for tungvint.

    SvarSlett